Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις στο σεξ για να μείνεις έγκυος και ποιες όχι!

Ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις στο σεξ για να μείνεις έγκυος και ποιες όχι!


Πως θα… βοηθήσεις τη διαδικασία σύλληψης επιλέγοντας τη σωστή στάση στο σεξ!

   Συγκεκριμένες στάσεις στο σεξ ευνοούν τη σύλληψη του σπερματοζωαρίου από τη μήτρα ενώ άλλες τη δυσκολεύουν, σύμφωνα με την Βρετανίδα ειδικό σε θέματα γονιμότητας, Marilyn Glenville, που μίλησε στη Daily Mail. Αν λοιπόν, επιθυμείς να μείνεις έγκυος, δες ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές στάσεις που πρέπει να προτιμήσεις!
   Ο άντρας από πάνω! Η ειδικός τόνισε πως όλα σχετίζονται με τον «δρόμο» που ακολουθεί το σπέρμα μέσα στον κόλπο. Συγκεκριμένα, ξεκινά από τον τράχηλο, συνεχίζει στην μήτρα και καταλήγει στην σάλπιγγα. Έτσι, όταν ο άντρας είναι από πάνω, η διείσδυση είναι βαθύτερη και κατά την εκσπερμάτιση, το σπέρμα να είναι πιο κοντά στον τράχηλο. Η ιεραποστολική στάση βοηθάει το σπέρμα να βρεθεί πιο κοντά στο ωάριο, που είναι έτοιμο να γονιμοποιηθεί στη σάλπιγγα.
   Η στάση όπου η γυναίκα είναι στα τέσσερα, επίσης βοηθάει στη γονιμοποίηση του ωαρίου για τον ίδιο λόγο, αφού και σε αυτή την περίπτωση η διείσδυση είναι πιο βαθειά.
   Σημαντικό ρόλο παίζει ο γυναικείος οργασμός στο να μείνει μία γυναίκα έγκυος, γιατί εκείνη την ώρα ο κόλπος βοηθάει το σπέρμα να κατευθυνθεί στον τράχηλο της μήτρας.
   Ποιες είναι οι στάσεις που μειώνουν την πιθανότητα σύλληψης; Όταν η γυναίκα είναι από πάνω δεν διευκολύνει την κατάσταση -λόγω… βαρύτητας το σπέρμα «πέφτει» προς τα κάτω- εκτός αν η γυναίκα έχει διαγνωσθεί με ανάρτηση της μήτρας, οπότε είναι μία στάση που θα βοηθήσει τη σύλληψη.
   Επίσης η στάση «κουτάλι» -όσο… βολική και αν είναι- δεν ενδείκνυται αν θέλεις να μείνεις έγκυος, διότι μειώνει τις πιθανότητες σύλληψης.
   Μην ξεχνάς βέβαια ότι η καλή διατροφή, η αποφυγή του καπνίσματος, η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ και ο προσεκτικός τρόπος ζωής είναι οι κύριοι παράγοντες που βοηθούν να μείνεις έγκυος και να αποκτήσεις ένα υγιές μωρό .

 ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΜΒΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου