Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Άραβες "ψάχνονται" για επενδύσεις στην Ελλάδα!!!!! ΣΟΚ


Σεισμός στον Περαιά που γίνεται αισθητός στην Αθήνα, προκαλεί η συνάντηση που είχαν το βράδυ της Δευτέρας, σε ταβέρνα του Πειραιά, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης με δισεκατομμυριουχο άραβα επενδυτή.
Το ρεπορτάζ, κάνει λόγο για δείπνο στην ταβέρνα του Γιάννη που είχε αποκλειστεί για οποιοδήποτε άλλο πελάτη και φυλασσόταν από τους άνδρες ασφαλείας του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.
Άργα τη νύχτα υπήρξε κι άλλη συνάντηση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και όταν αυτή έγινε ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον γνωστό άραβα που μπαινοβγαίνει συχνά στα γραφεια της ΠΑΕ, ο οποιοσδήποτε θα σκεφτεί πως αφορούσε τον Ολυμπιακό, καθώς έγινε λίγες ώρες μετά το ραντεβού του  άραβα επενδυτή με τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Τόπος, πλατεία Νυμφών. Το όνομα δεν σας λέει κάτι, οπότε ας γίνουμε σαφείς. Πλατεία Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στην θρυλική (με 80s καταβολές) καφετέρια της περιοχής. Σ’ ένα από τα τραπέζια της, μια παρέα έξι ατόμων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, με τη γυναίκα του κι άλλοι τρεις άνδρες συνθέτουν την παρέα που συζητάει σε χαλαρό κλίμα. Δεν ήταν αδιάκριτα μάτια αυτά που τους εντόπισαν. Απλώς όταν σε μια τόσο ήσυχη πλατεία κυκλοφορούν διάσπαρτοι σε κάθε σημείο της δώδεκα άντρες ασφαλείας, λογικό ήταν άπαντες να αντιληφθούν πως “κάποιοι” είναι στην καφετέρια. Το χαλαρό κλίμα, στο οποίο και οι έξι παρευρισκόμενοι συζητούσαν μεταξύ τους από τις εντεκάμιση και μετά, διαταράχθηκε γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Ένα τζιπ σταμάτησε στη μέση του δρόμου. Ο οδηγός του, Νίκολας, κατέβηκε και περπάτησε προς το τραπέζι της παρέας, αφήνοντας το τζιπ με τη μηχανή αναμμένη. Αμέσως, άντρας της ασφάλειάς του βγήκε από το συνοδευτικό αυτοκίνητο και πήρε το τζιπ για να το παρκάρει, ενώ πλέον οι “μπράβοι” που βρίσκονταν στην περιοχή έφτασαν τους δεκαέξι.
Ο Νίκολας χαιρέτησε την παρέα κι επέλεξε να κάτσει δίπλα στον Μαρινάκη. Όχι απέναντι, αλλά στη διπλανή καρέκλα, ώστε να μπορούν να μιλάνε χωρίς να ακούγονται πολύ. Αμέσως, το κλίμα στο τραπέζι άλλαξε. Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, ο Μάκης Βορίδης, η γυναίκα του κι οι άλλοι τρεις άντρες, έγιναν μια ξεχωριστή παρέα, παρότι έμειναν στις θέσεις τους. Ήταν παρόντες-απόντες, αφού ήταν σαφές πως μιλούσαν μεταξύ τους απλώς και μόνο για να “εξυπηρετήσουν” την κουβέντα του Νίκολας με τον εφοπλιστή, να μην ενοχλούν.
Ήταν σαφές από το πρώτο δευτερόλεπτο πως το νέο μέλος της παρέας δεν είχε έρθει απλώς για να περάσει την ώρα του κοντά στη θάλλασα.  Η κουβέντα δεν κράτησε πάνω από 1 ώρα. Η ολοκλήρωσή της σήμανε και το τέλος της βραδιάς για όλους, αφού αποχώρησαν άπαντες. Σε “ροκ” συνθήκες, με τους άντρες ασφαλείας σε πλήρη εγρήγορση, τις σειρήνες αναμμένες και το τζιπ του άραβα να περνάει το φανάρι της παραλιακής με κόκκινο. Η βραδιά των δύο ανδρών συνεχίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης με τις 15λιτρες σαμπάνιες των 60.000 (!) να πάνε και να έρχονται. Οι δυο άνδρες κάθησαν και πάλι δίπλα-δίπλα με τον άραβα επενδυτή να κοιτάει συνεχώς το κινητό του. Επίσης αρκετές "φήμες" λένε οτι ο δισεκατομμυριούχος άραβας δεν θέλει να είναι μπροστά στα φώτα αλλά ζήτησε απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραμείνει στο τιμόνι σαν πρόεδρος η να απευθυνθεί σε κάποιο παλαιότερο στέλεχος της ΠΑΕ. όλα θα φανούν μέσα στις επόμενες 30 ημέρες τότε ζήτησε την τελική απάντηση ο άραβας επενδυτής.    DEAL, COMPLEATED!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου