Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλέψεις Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Προβλέψεις Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;
ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Η μέρα αφήνει σήμερα μια στυφή γεύση. Ένα αίσθημα πως τίποτα δεν έχει νόημα, πως είσαι αδύναμος/η να ελέγξεις στοιχειωδώς τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον... Η λέξη κλειδί είναι "αποδοχή", όμως είναι τόσο δύσκολη στην πράξη.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Οι φίλοι μας έχουν τη δύναμη να μας πληγώσουν γιατί είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας. Σαν Ταύρος μπορείς να το αντέξεις αυτό. Όμως να βλέπεις ένα φίλο/μια φίλη πληγωμένο/η, σε θλίψη, ή εγκλωβισμένο/η και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, σε εξοργίζει. Μερικές φορές μια αγκαλιά αρκεί... Μην την τσιγκουνευτείς.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Πρόσφατα αρκετοί/ες Δίδυμοι άρχισαν να κατανοούν τη διαφορά του «πειραματίζομαι» από το «τολμώ» στην καριέρα τους. Γιατί τολμώ σημαίνει πως κάτι το επιθυμώ τόσο ώστε να ρισκάρω το βάρος μιας αποτυχίας. Για τις επόμενες μέρες τόλμησε με πάθος, όσο ακραίες κι αν είναι οι βλέψεις σου ή όσο κι αν αντικειμενικά τα στοιχήματα για την κατάληψη μιας θέσης είναι εναντίον σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Καρκίνε, δώσε στον εαυτό σου μια υπόσχεση σήμερα: "Δεν θα αφήσω κανέναν/καμία να καταλάβει αν έχω πέσει ψυχολογικά ή όχι!". Ο αστρολόγος σου εγγυάται πως αν το υποσχεθείς με κάθε επισημότητα, θα σου πάει γούρι για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα!
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Λέοντα, σου έχω ή δεν σου έχω πει να μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τα λόγια των άλλων (σκέψου τον αστρολόγο να προσπαθεί να πάρει ένα δήθεν δασκαλίστικο ύφος); Κάθεσαι και χαλιέσαι πρωινιάτικο με τα παιχνιδάκια εκείνου/ης που σ' ενδιαφέρει/ελκύει; Για πάρ' το πιο χαλαρά!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Είναι αντιπαραγωγικό να προσκολλάσαι σε απίθανα ενδεχόμενα όπως: 1) αυτός/η που αγαπάς να παρατήσει την τωρινή του/της σχέση, 2) να χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή να σε περιμένει μια δελεαστική πρόταση δουλειάς ή 3) με ένα χτύπημα των δαχτύλων σου να βρεθείς σε μια χρυσή αμμουδιά των Φίτζι με μια Πίνια Κολάδα ανά χείρας. Κοινώς, κάνε επανεκκίνηση στον εγκέφαλό σου άμεσα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Δεν είναι λίγοι/ες οι Σκορπιοί εκεί έξω που αισθάνονται πως πλησιάζει η ώρα για δραστικές αλλαγές σε επίπεδο κοινωνικών/επαγγελματικών στόχων. Το ερώτημα που πρέπει νʼ απαντηθεί τις επόμενες μέρες είναι αν έχεις την υποστήριξη του/της συντρόφου σου και του στενού κύκλου φίλων σου. Όχι πως αν δεν την έχεις θα κολλήσεις, απλά θα καταλάβεις ποιοι ανεβαίνουν μαζί σου στο καράβι για το επόμενο λιμάνι και ποιοι μένουν πίσω.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Αν κι εσύ, όπως πολλά αδέρφια σου Τοξότες, έχεις αισθανθεί το τελευταίο διάστημα να σε γραπώνει κατά περιόδους μια επαναστατική διάθεση να αγνοήσεις όλους όσους σου λένε να κάτσεις στʼ αυγά σου και να μην ονειρεύεσαι (από τους γονείς σου ως τον κολλητό σου και από την παρουσιάστρια των βραδινών ειδήσεων μέχρι τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας), τότε μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να απομακρυνθείς μακριά τους (κυριολεκτικά ή μεταφορικά). Γράπωσε την.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Από τη στιγμή που τον/την γνώρισες δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Όσο τσακώνεσαι, τόσο τον/την θες παραπάνω. Όσο σε εκνευρίζει και θες να του/της ρίξεις μια μπουνιά, άλλο τόσο σε πιάνει μια ορμή να τον/την παρασύρεις στο κρεβάτι. Χάος, παράνοια, πάθος στην νιοστή... Α και για τους/τις ελευθέρους/ες, ο στόχος υπάρχει αλλά πώς να βγει από μέσα σας το ρημάδι το «Σʼ αγαπώ».
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Η επιθυμία να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου, να κλείσεις τους φλύαρους ήχους της ζωής έξω από την πόρτα του σπιτιού σου (ή του δωματίου σου) είναι τόσο έντονη σήμερα, που η οποιαδήποτε προσπάθεια πίεσης ή καταστρατήγησης του νευραλγικού σου χώρου (ειδικά για τους συγγενείς σου είναι το λιγότερο 100 βήματα απόσταση) συνιστά επίθεση. Και σήμερα δεν παίρνεις αιχμαλώτους, ούτε κάνεις εκεχειρίες.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Η πηγή της δημιουργικότητας και της αυτοκαταστροφής σου, αυτό που σε κάνει να γοητεύεις και απωθείς με την ίδια ένταση τους ανθρώπους, είναι πως ότι κι αν επιτυχείς, όσα μπράβο κι αν συλλέξεις, ποτέ δεν θα είσαι ικανοποιημένος/η από τον εαυτό σου. Και όσο περισσότερο δεν ικανοποιείσαι, τόσο αποζητάς το υπέρμετρο από τη ζωή και τις σχέσεις... Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό. Σήμερα αυτή η εσωτερική πραγματικότητα σου σε τέμνει σαν χαρακιά από πάνω ως κάτω.
Καλημέρα!
ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΜΒΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου