Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλέψεις Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Αέρας, οξυγόνο, απόσταση... Η ανάγκη να δραπετεύσεις μεγαλώνει με εκθετικούς ρυθμούς κάθε λεπτό. Και ένας/μια Κριός που ασφυκτιεί γίνεται απρόβλεπτος/η!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Όταν λαχταράς να τελειώσει η εβδομάδα, λες και περνάς κάθε μέρα στη δουλειά το κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ναι, το λένε κορεσμό!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Αν ήσουν Λέων θα σε χειροκροτούσα για την γοητευτική υπομονή και την τεταμένη γλυκύτητα με την οποία καταφέρνεις να συγκρατήσεις την γλώσσα σου τελευταία. Αντʼ αυτού όμως ας κάνω κάτι πιο ουσιαστικό: σήμερα μπορείς νʼ αφήσεις λίγο το φρένο λάσκα και να εκφραστείς ελεύθερα μπροστά σε μερικούς συγγενείς/φίλους/συνεργάτες. Έτσι για να νιώσεις καλύτερα ρε παιδί μου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Όσο κι αν προσπαθεί ο αστρολόγος σου, δεν πείθεσαι πια πως δεν υπάρχουν μόνο σχέσεις που προξενούν πόνο και οδηγούν στη θυσία του ενός ή του άλλου. Μα αν δεν πεισθείς, πως θα καταφέρεις να δεις πως δεν είναι οι μόνες σου επιλογές η θυσία ή η αποχή; Ουφ, ας το συζητήσουμε πάλι μια μέρα που θα είσαι σε καλύτερη διάθεση...
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Πως κι έγινε, εσύ που μέχρι πριν λίγα χρόνια ζούσες τον έρωτα για την στιγμή που εμφανιζόταν, να έχεις εγκλωβιστεί στην στείρα αναζήτηση "του κατάλληλου" ή " της κατάλληλης"; Κι ακόμη χειρότερα, πως γίνεται να προσπαθείς να ταιριάξεις σ' αυτή την εικόνα όποιον/α εμφανίζεται στο δρόμο σου; Αυτές κι άλλες παρόμοιες ερωτήσεις πιθανόν στροβιλίζονται στο μυαλό σου, μέρες σαν την σημερινή...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Η εργασιακή καθημερινότητα μοιάζει με αγώνα μποξ και έχεις κουραστεί πλέον από τις αντιπαραθέσεις... Δεν θα το δείξεις όμως. Δεν θα παραπονεθείς. Είσαι Παρθένος και είσαι πάντα ο/η αυστηρότερος/η κριτής του εαυτό σου. Ευτυχώς να λες, αλλιώς θα είχες ήδη σπάσει.
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
«Και τι πάει να πει δηλαδή, κύριε Αστρολόγε μου, πως δεν πρέπει να ασχολούμαι με το παρελθόν, πρέπει να κοιτάζω μπροστά, ο έρωτας δεν είναι το παν κτλ. Δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω, να θυμώνω, να τσαντίζομαι, να θέλω το κεφάλι του/της στο πιάτο!». Όπου «αστρολόγος» μπορείς να βάλεις «φίλε, ψυχολόγε, αδερφέ, κολλητέ»...
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Ακόμη κι αν η πρώτη λέξη που θα ʽρθει στο μυαλό σου σήμερα όταν αντικρίσεις τον/την προϊστάμενο σου είναι «Αϊ σιχτίρ», καλείσαι όχι μόνο να συγκρατηθείς αλλά και να υποδυθείς τον/την χαρούμενο/η υπάλληλο. Όχι, δεν το κάνεις για τα μούτρα του/της αλλά για να του/της δείξεις πως δεν μπορεί να σʼ επηρεάσει τόσο όσο νομίζει.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Ίσως (λέω ίσως) δίνεις τελευταία μεγάλη σημασία στο όγκο των πληροφοριών που παίρνεις (σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου) και έχεις χαθεί μέσα στις σκέψεις σου (τους), τα πολλά ερεθίσματα, τις φήμες. Κλείσε τα αυτιά σου σήμερα και σκέψου ποια είναι η δική σου θέση και άποψη. Αυτή θα καλεστείς να καταθέσεις σύντομα στον προϊστάμενο σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Ίσως σήμερα αισθανθείς πως γίνεσαι ελαστικός/η σε σημείο κατάργησης της προσωπικότητας σου για να γλιτώσεις από ανούσιες διαμάχες στον εργασιακό χώρο ή για να συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια σχέση που ο/η άλλος/η σε πιέζει να γίνεις κάτι που δεν μπορείς. Για ποιους λόγους φοβάσαι να αντιδράσεις δεν μπορώ να ξέρω. Ξέρω όμως πως αν δεν κοιτάξεις σοβαρά μέσα σου να τους αντιμετωπίσεις, έχεις μεγάλο θέμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Σήμερα θα έχεις μια υπέροχη μέρα, θα είσαι χαρούμενος/η από το πρωί ως το βράδυ και όλα θα σου πηγαίνουν καλά... (Αλήθεια τώρα, αισθάνεσαι όντως πιο όμορφα ακούγοντας ένα ψέμα;)
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Ναι, ναι το ξέρω ότι η συναισθηματική σύγχυση είναι η καλύτερη σου φίλη από τη στιγμή που άρχισες να μπουσουλάς. Όμως όταν αρχίζει να επηρεάζει την απόδοση στη δουλειά σου, πρέπει κάποιος να επέμβει και να σου πει να συνέλθεις. Σύνελθε λοιπόν!!

Καλημέρα!

ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΜΒΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου