Τρίτη 21 Απριλίου 2015

4 προκαταρτικές κινήσεις που θα τον κάνουν να πάρει φωτιά!



    4 προκαταρτικές κινήσεις που θα τον κάνουν να πάρει φωτιά!







    4 προκαταρτικές κινήσεις που θα τον κάνουν να πάρει φωτιά!\Θέλεις να τον κάνεις να παραμιλάει; Δες πώς θα το καταφέρεις…
    Αγκαλιές και φιλιά στον καναπέ, όπως κάνατε τότε που είσασταν μαθητές Επέτρεψέ του να σε φιλάει στα χείλη και να “παίζετε” πάνω από τα ρούχα αλλά μην τον αφήσεις να κάνει τίποτα παραπάνω από ότι θα έκανε όταν πήγαινε ακόμα σχολείο. Με το που θα ξεκινήσετε θα θέλει να προχωρήσει παρακάτω. Μην τον αφήσεις. Βάλε εσύ τους όρους και θα τον τρελάνεις. 
    Μασάζ Ξεκίνα κάνοντάς του ένα πολύ καλό μασάζ σε όλο το σώμα. Προσπάθησε να μην πλησιάσεις καθόλου τις επίμαχες περιοχές. Θα τον κάνεις να θέλει σαν τρελός να τον αγγίξεις εκεί. Μην το κάνεις μέχρι να τελειώσεις το μασάζ σου. 
    Φιλιά στο λαιμό Κάνε ό,τι είναι να κάνεις χωρίς να τον φιλήσεις στο στόμα. Τα φιλιά στον λαιμό θα τον κάνουν να θέλει κι άλλο. Κάν’το αισθησιακά και χωρίς βιασύνη. Φιλώντας το λαιμό του από πίσω θα τον προετοιμάσεις γι’αυτό που θα αντικρύσει γυρνώντας. 
    Άναψέ τον χωρίς επαφή Πες του τι θέλεις να σου κάνει από το τηλέφωνο, στείλ’του ερωτικά μηνύματα στο κινητό ή άφησέ του ένα σχετικό post-it στην τσέπη. Θα τον ανάψεις πριν καν το καταλάβεις. 
    ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΜΒΑΚΗ


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου