Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Προβλέψεις Πέμπτη 30 Απριλίου

Προβλέψεις Πέμπτη 30 Απριλίου

Προβλέψεις Πέμπτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Αν και για ακόμη μια μέρα μάλλον θα επιλέξεις τον δρόμο του ρεαλισμού, της εργατικότητας και της σοβαρότητας (ειδικά στον εργασιακό σου χώρο), σήμερα είναι τόσο θελκτική η ιδέα να πετάξεις όλο το διαθέσιμο λεκτικό σου οπλοστάσιο και να σπείρεις το χάος και τον πανικό... Συγκρατήσου...
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Οι κρίσεις αυτοπεποίθησης και η εσωστρέφεια επιστρέφουν ξαφνικά σήμερα, σαν να μην υπήρξε ποτέ το προηγούμενο διάστημα. Εντάξει, μια μέρα είναι. Θα την παλέψεις με το γνώριμο τρόπο: αφοσίωση στα καθήκοντα σου το πρωί, χαλάρωση στο σπίτι το βράδυ.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Ο έρωτας και ο ρεαλισμός μερικές φορές είναι ορκισμένοι αντίπαλοι κι ακόμη και το δυναμικό και ταχύτατο μυαλό σου δεν μπορεί να τους μονιάσει. Για κάποιους/ες Διδύμους σήμερα αυτή η αντιπαλότητα μπορεί να πάρει τη μορφή έντασης μέσα στη σχέση τους. Για άλλους/άλλες μπορεί να σημάνει την ανάγκη να λύσουν τα προβλήματα της μια και καλή. Για τους/τις ελεύθερους/ες ίσως και να πάρει τη μορφή ανακούφισης: "Αχ Θεέ μου, τι καλά που δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου!"
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Πνεύμα αντιλογίας οι Καρκίνοι; Κι όμως! Πολλοί/ες εκεί έξω θα δεχθούν ένα ισχυρότατο πλήγμα προσπαθώντας για ακόμη μια μέρα να σε πείσουν να εκτελέσεις τις υποχρεώσεις σου με τον δικό τους τρόπο ή να σκέφτεσαι όπως εκείνοι θέλουν. Πρώτοι υποψήφιοι μερικοί/ες συνάδελφοι σου αλλά και φίλοι/ες σου.
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Θα ήθελες πολύ μόλις τελειώσει το 8ώρο στην δουλειά να απολαύσεις έναν καφέ by the sea και το βραδάκι να βρεθείς στο αγαπημένο σου στέκι και να διασκεδάσεις ως το πρωί. Μπορεί και να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, όμως θα αγχώνεσαι τόσο πολύ με τον προϋπολογισμό σου που δεν μπορείς να τα χαρείς τόσο… Άτιμη κρίση!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Λες και κάθε φορά που πας να διεκδικήσεις ένα μικρό κομμάτι αυτονομίας και ανεξαρτησίας εκεί έξω, κάποιος/α (συγγενής ή σύντροφος) πάντα θα εμφανίζεται για να σε καθυποτάξει στο φόβο και την εξάρτηση. Όχι αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά οπλοφορείς και έχεις το δάχτυλο στη σκανδάλη.
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Συναισθηματικά μπλοκαρισμένος/η σε φαύλους κύκλους. Μια μετανιώνεις για τις αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή, μια καμαρώνεις για τις αντοχές σου. Και μέσα σʼ όλα αυτά πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στη ρουτίνα σου. Και μετά από όλα αυτά άντε να μην νιώθεις πως το κεφάλι σου τηγανίζεται από υπερφόρτωση σκέψεων!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Όταν ο Σαίξπηρ έγραφε πως το μόνο που μπορεί να σκοτώσει την αγάπη είναι η υπερβολική αγάπη, μάλλον είχε κάποιον/α Σκορπιό στο μυαλό του. Συνέχισε να προστατεύεις τα προσωπικά σου όρια ακόμη κι αν ο/η άλλος/η εκλαμβάνει αυτή τη στάση σου σαν απόσταση. Κάποια στιγμή θα σε καταλάβει...
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Για αρκετούς/ες Τοξότες οι μέρες που ακολουθούν περιλαμβάνουν φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα, υπερωρίες ή έντονη αναζήτηση για δουλειά. Επίσης όμως βρίθουν και από ευκαιρίες για συζήτηση/αναζήτηση συμβουλών από ανθρώπους που οι ίδιοι/ες θεωρούν αρκετά ώριμους γι' αυτή τη δουλειά. Αν μη τι άλλο, θα βγάλεις από μέσα σου τους προβληματισμούς σου κι αυτό αρκεί για να έχεις ένα πιο ήρεμο ύπνο το βράδυ.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Από τη μια πλευρά, η αίσθηση πως όλα τα μάτια είναι κολλημένα πάνω σου στον εργασιακό σου χώρο ή πως κάποιοι/ες εκεί μέσα παρακαλούν για τη στιγμή που θα κάνεις το λάθος, σε γεμίζει με έξτρα πίεση σήμερα. Από την άλλη, είσαι το μόνο ζώδιο που ξέρει να μετατρέψει αλχημικά την πίεση σε αποτέλεσμα. Συμπέρασμα: αν ξεπεράσεις τις πρώτες δύσκολες ώρες της ημέρας, στο τέλος θα πετάς...
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Η διατήρηση των συνηθισμένων ισορροπιών στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φαντάζει ουτοπική σήμερα. Όμως αντί να προβληματιστείς ακόμη μια φορά με τη δική σου συμπεριφορά, μήπως να δεις την άλλη όψη του νομίσματος; Ποιοι είναι αυτοί οι οικείοι σου που έχουν γραπωθεί τόσο από πάνω σου που δεν σ' αφήνουν να ηρεμήσεις; Και γιατί συνεχίζεις να τους ανέχεσαι είπαμε;
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Οι περισσότερες διαπροσωπικές σχέσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα (συμπεριλαμβανομένου ακόμη και ενός απλού φλερτ) θα αποκτήσουν ένα ανάμικτο χαρακτήρα ένταση/πολέμου και γοητείας/σαγήνης. Από τη μια η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει σίγουρα πικάντικη γεύση, αλλά από την άλλη σε φοβάμαι μην μπερδέψεις λέξεις και προθέσεις και φας πάλι το κεφάλι σου.
Καλημέρα!
ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΜΒΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου